Exonerare de raspundere civila

Definitie Exonerare de raspundere civila

Eliberare de raspundere a unei persoane care nu-si executa obligatiile legale sau contractuale din cauze straine culpei sale (forta majora, culpa creditorului etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exonerare de raspundere civila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exonerare de raspundere civila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exonerare de raspundere civila. Definitiile termenilor despre Exonerare de raspundere civila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exonerare de raspundere civila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exonerare de raspundere civila.