Experience Curve Pricing

Definitie Experience Curve Pricing

Stabilirea pretului unui produs la un nivel sub medie pe baza ideii ca experienta de productie va creste odata cu scaderea costurilor de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Experience Curve Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Experience Curve Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Experience Curve Pricing. Definitiile termenilor despre Experience Curve Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Experience Curve Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Experience Curve Pricing.