Experience Curve

Definitie Experience Curve

Relatia complice dintre cantitatea de produse fabricate si costul per unitate in evolutia ei in timp. Cu cat sunt produse mai multe unitati, costul per unitate de obicei scade, efect atribuit partial acumularii de experienta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Experience Curve? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Experience Curve.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Experience Curve. Definitiile termenilor despre Experience Curve cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Experience Curve, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Experience Curve.