Experimental Variables

Definitie Experimental Variables

Variabilele cu care lucreaza un cercetator in realizarea unui experiment se mai numesc si variabile explicative (Explanatory Variables). Vezi Dependent Variables (variabile dependente).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Experimental Variables? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Experimental Variables.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Experimental Variables. Definitiile termenilor despre Experimental Variables cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Experimental Variables, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Experimental Variables.