Saltele-Ortopedice.net vinde la cele mai bune preturi peste 8 marci de saltele

BUCURESTI - 4 martie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Saltele-Ortopedice.net are in oferta saltele de la peste 8 producatori. Fiecare producator are minim 4 modele de saltele. In continuare sunt oferite mai multe detalii despre gama de saltele ieftine oferite de Saltele-Ortopedice.net.

saltele ortopedice

Magazinul Saltele-Ortopedice.net le ofera clientilor saltele de la producatori precum Expert, Saltex, Adormo, Previ, Gala, Magniflex, Siesta si Ergo Flex Mob. Acesti producatori ofera saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele pocket, saltele memory foam, saltele latex, saltele medicale si saltele speciale pentru copii.

Cea mai noua marca de saltele care a intregit gama de produse este marca Expert. Saltelele Expert se impart in patru mari categorii:

- Perfect Superortopedic - saltelele din aceasta gama au baza din plasa de arcuri bitronice Hercule, sarma avand o grosime de 2,2 mm, iar salteaua o inaltime de 26 cm.

- Expert Superortopedic, gama de produse cu o inaltime de 22 cm; marimile difera de la 60 x 120 pana la 200 x 200.

- Memory Superortopedic are in gama sa saltele formate atat din arcuri, cat si din spuma memory care se muleaza in functie de caldura corpului.

- Best Superortopedic este o gama de produse cu o inaltime de 30 cm si este ideala pentru persoanele care se confrunta cu dureri de spate.

Pentru comandarea oricarui model oferit de saltele-ortopedice.net este suficienta contactarea magazinului la numerele de telefon 0732. 14 77 77 sau 0732. 13 77 77. De asemnea, comanda se poate da direct din magazinul online, creand gratuit un cont pe saltele-ortopedice.net.

Despre Saltele-Ortopedice.net

Saltele-Ortopedice.net este un magazin online de incredere care ofera clientilor sai saltele ieftine de calitate superioara. Toate saltelele au garantie cel putin 3 ani. Saltelele variaza in functie de producator, marime, duritate si materialele din care sunt confectionate. Fiecare model de saltea ortopedica are o descriere detaliata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-saltele-ro/saltele-ortopedice-net-vinde-la-cele-mai-bune-preturi-peste-8-marci-de-saltele