Exploratory Research

Definitie Exploratory Research

Cercetare de birou care este sacrificata in favoarea cercetarii primare intr-un studiu, incluzand cautarea informala de materiale in mediul intern, extern si in surse secundare, interviuri si discutii cu surse informate etc. Vezi Marketing Research (cercetare de marketing) Primary Research (cercetare primara) Secondary Research (cercetare secundara).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exploratory Research? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exploratory Research.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exploratory Research. Definitiile termenilor despre Exploratory Research cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exploratory Research, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exploratory Research.