Expo Media anunta lansarea online a proiectului Mystery Shopping Agency

BUCURESTI - 14 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Beneficiind de experienta a 5 ani in domeniu, Mystery Shopping Agency pune la dispozitia clientilor un instrument necesar in activitatea de marketing si masurare a satisfactiei clientilor.

Expo Media anunta lansarea online a proiectului Mystery Shopping Agency

Activitatea de mystery shopping, inca noua pe piata romaneasca, dar extrem de populara pe pietele occidentale, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de evaluare obiectiva si pertinenta a serviciilor oferite clientilor. Procesul de mystery shopping, o veritabila replica a consumatorului la produsele, serviciile si angajatii companiei, este primordial pentru livrarea continua a unor servicii de calitate, permanent ajustate la cerintele clientului.
Rezultate reale din teren, bine documentate, care duc la identificarea “punctelor vulnerabile” sunt oferite clientilor sub forma de rapoarte. Acestea din urma, coroborate cu consultanta de specialitate (pre si post implementare) identifica cerintele consumatorilor si propun modalitati de rezolvare a acestora.

Site-ul ofera informatii privind aparitia, evolutia si beneficiile serviciului dar si modalitatea de inregistrare pentru a face parte din reteaua de mystery shopperi, atat pentru aplicantii din Bucuresti, cat si pentru cei din tara.

Proiectul face parte din portofoliul de servicii oferite de Expo Media.
Infiintata in 2004, compania ofera, pe langa activitatea de mystery shopping si servicii in domenii precum: marketing & research, media & new-media, consultanta customer service, organizare evenimente de business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expo-media/expo-media-anunta-lansarea-online-a-proiectului-mystery-shopping-agency