Loialitatea pe timp de criza

BUCURESTI - 28 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Joi, 29 octombrie 2009, Expo Media organizeaza prima editie Customer Loyalty & Retention Conference and Expo. Evenimentul se desfasoara la Institutul National de Statistica si se adreseaza specialistilor si coordonatorilor din departamentele de retentie a clientilor sau de tratare a reclamatiilor, managerilor de Relatii cu Clientii si specialistilor de Marketing.

Speakerii conferintei sunt: Cosmin Nae, Director Executiv, Quantix Marketing Consulting, Andreea Micu, Managing Partner, Intensity Consulting, Aryana Popescu, Consultant si Senior Trainer, Customer Service School, Mircea Criveanu, Software Online Projects Manager, DNA Solutions, Ion Gheorghe Petrovai, Marketing Director, AstraZeneca Romania si fondatorul www.price.ro, Bogdan Boca.

In cadrul conferintei se va organiza si o masa rotunda cu tema – “Consumatorul român in ecuatia brand-loialitate-promotii”. “In Romania ultimelor doua decenii au patruns foarte multe dintre brandurile puternice de pe glob. Marcile romanesti de 'traditie' au incercat repozitionari, timp in care au inceput sa apara si marci romanesti noi, tinere si relevante pentru piata. In acelasi timp, oferta a crescut, optiunile sunt numeroase si uneori suntem pierduti in fata muntilor de produse si oferte. In acest teatru de lupta, putem vorbi despre o loialitate a consumatorului roman? Exista produse sau servicii fata de care consumatorii sunt loiali? Care ar fi ingredientele pe care firmele le au la indemana pentru a ajunge aici?” – acestea sunt cateva dintre intrebarile la care Cosmin Nae, Director Executiv, Quantix Marketing Consulting va raspunde impreuna cu invitatii sai.

Un element specific conferintelor organizate de Expo Media il reprezinta accesul gratuit la sesiunile conferintei daca titulatura participantului contine denumirea Loyalty, Retention sau Complaints, indiferent de ierarhie. Pentru celelalte cazuri accesul se face contra cost, taxa de participare fiind de 50 de euro.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteti accesa www.conferinte.ro/loyalty

Despre Expo Media

Expo Media este agentie full service ce ofera o gama variata de servicii in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta customer operations si organizare evenimente de business.
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro

office@conferinte.ro