Varadinum Expo 2006

Oradea - 24 august 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Targ International de Bunuri de Larg Consum - Oradea - editia a X; 28 Septembrie - 1 Octombrie 2006 - Sala Sporturilor Antonio Alexe

Alături de partenerii noştri tradiţionali, Primăria Municipiului Oradea, ITD Hungary, Körös Trade – Ungaria si Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, ne adresăm tuturor întreprinderilor, mediilor de afaceri şi specialiştilor din toate ramurile economiei, propunând pentru cele 4 zile: expoziţie, întâlnire de afaceri cu parteneri străini, seminarii şi multe alte programe conexe.

Aflată sub egida TOAMNA ORĂDEANĂ, manifestarea noastră doreşte să pună în legătură oamenii de afaceri şi managerii din industria şi administraţia judeţului Bihor cu partenerii din România respectiv cu cei din ţările învecinate.

Devenit tradiţie, VARADINUM EXPO se mândreşte cu faptul că an de an a reuşit să strângă peste 120 firme expozante (dintre care 40-50 de firme străine) în pavilioanele ţărilor participante, ocupând peste 1.200 mp şi fiind vizitată de peste 10.000 de vizitatori.

VARADINUM EXPO este o expoziţie clasificată şi recunoscută ASOEXPO, îndeplinind toate standardele cerute pentru acest gen de manifestări.

In paralel cu manifestarea Varadinum Expo 2006, se va desfasura langa sala sporturilor Targul Alimentar si Gastronomic 2006 - editia V.

Toate detaliile privind condiţiile de înscriere (tarife, amplasamentul standurilor, etc.) le puteţi solicita departamentului de marketing al Expo Varadinum srl.

Despre Expo Varadinum srl

EXPO VARADINUM este unicul organizator de targuri si expozitii, respectiv constructor de standuri expozitionale personalizate din Oradea.
Infiintata în 1998, EXPO VARADINUM este rodul unor reputati oameni de afaceri din Oradea, care au pus bazele promovarii mediului de afaceri local in special cat si al celui românesc în general.
Compania noastra este expresia mediului de afaceri românesc, iar ea se dezvolta si traieste odata cu aceasta, de aceea suntem constienti ca reusita noastra se bazeaza pe succesul clientilor nostrii.

Varadinum Expo
Borza Melinda - melinda@expovaradinum.ro

Targ Alimentar
Ovidiu Bunta - ovidiu@expovaradinum.ro