expomedia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema expomedia

 • expomedia

  Bucuresti - 2 December 2010

  Comunicat de Expo Media

  In data de 27 ianuarie 2010, Expo Media organizeaza cea de-a doua editie a conferintei de credit si colectare de creante, in incinta J.W. Marriott Grand Hotel. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expomedia , credit , colectare creante , debite

  Vezi toate comunicatele de presa despre expomedia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul expomedia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la expomedia. Informatiile despre expomedia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul expomedia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la expomedia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.