Conferinta Imobiliara BANISICASE - Sibiu 2007

Sibiu - 28 martie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Actorii pietei imobiliare si financiare din regiunea centru se intalnesc la Sibiu in 20 aprilie la Conferinta BanisiCase, eveniment conex al Targului de BanisiCase.

Conferinta Imobiliara BANISICASE - Sibiu 2007

Conceptul BanisiCase este unic in Romania, prin faptul ca abordeaza in totalitate tendintele, evenimentele si legislatia din piata imobiliara si financiara la nivelul fiecarei regiuni in parte.

Caracteristicile pietei imobiliare sunt diferite de la o regiune la alta, de la un oras la altul, iar oportunitatile oferite sunt din ce in ce mai interesante.

Cu toate ca majoritatea opiniilor exprimate despre acest domeniu se refera la Bucuresti, pietele locale sunt cel putin la fel de tentante pentru investitori

Conferinta BanisiCase isi propune sa abordeze piata imobiliara pe plan local , tinand cont de specificul acestei zone, explicand ce se intampla astazi in aceste domenii, care sunt solutiile viabile in contextul actual, care sunt previziunile evolutiei pietei imobiliare din zona, cum trebuie abordate aceste probleme de catre profesionistiii din domeniu

Conferinta BanisiCase se adreseaza in primul rand profesionistilor din companiile din domeniul imobiliarsi financiar, dar si publicului interesat de aceste piete.

Tot cu aceasta ocazie, va avea loc o dezbatere publica pe tema proiectelor de dezvoltarea urbana si imobiliara a Sibiului

Despre exposib

Inscrieri la conferinta se fac pana in 10 aprilie
Formularul de inscriere se gaseste pe www.banisicase.ro