Expozitie comerciala

Definitie Expozitie comerciala

Manifestare comerciala specializata, organizata periodic, care reuneste – in acelasi loc, un timp scurt – un numar de expozanti de produse si servicii dintr-un sector. Avantaje: optimizarea intalnirilor de afaceri (cu parteneri, intermediari comerciali), cunoasterea noutatilor tehnologice, a ofertei concurentilor (inclusiv a firmelor noi aparute pe piata), facilitarea incheierii de contracte, cresterea notorietatii si promovarea imaginii de marca (daca segmentul de piata atins este unul prioritar in strategia expozantului) etc. Pe durata expozitiei se desfasoara programe de conferinte si seminarii, zile ale expozantilor, demonstratii, tombole etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Expozitie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Expozitie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Expozitie comerciala. Definitiile termenilor despre Expozitie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Expozitie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Expozitie comerciala.