Express Warranty

Definitie Express Warranty

Garantia producatorului, exprimata in cuvinte scrise sau vorbite, cum ca produsele oferite spre vanzare vor efectua cerintele pentru care au fost fabricate si se vor ridica la asteptarile rezonabile ale cumparatorului. Vezi Warranty (garantie) Implied Warranty (garantia implicita) Promotional Warranty (garantia promotionala) Protective Warranty (garantia de protectie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Express Warranty? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Express Warranty.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Express Warranty. Definitiile termenilor despre Express Warranty cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Express Warranty, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Express Warranty.