Expressive (Social Style)

Definitie Expressive (Social Style)

Unul dintre cele patru stiluri sociale (impreuna cu amabil, analitic, conducator) folosite frecvent pentru a clasifica agentii de vanzari si clientii lor expresivii sunt caracterizati de asertivitate ridicata si rata inalta de raspuns.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Expressive (Social Style)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Expressive (Social Style).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Expressive (Social Style). Definitiile termenilor despre Expressive (Social Style) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Expressive (Social Style), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Expressive (Social Style).