Expropriere pentru cauza de utilitate publica

Definitie Expropriere pentru cauza de utilitate publica

Trecerea fortata in proprietatea publica, prin hotarare judecatoreasca, a unor imobile aflate in proprietatea privata, cu o dreapta si prealabila despagubire, pentru cauza de utilitate publica. Este o exceptie de la caracterul absolut si inviolabil al dreptului de proprietate privata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Expropriere pentru cauza de utilitate publica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Expropriere pentru cauza de utilitate publica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Expropriere pentru cauza de utilitate publica. Definitiile termenilor despre Expropriere pentru cauza de utilitate publica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Expropriere pentru cauza de utilitate publica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Expropriere pentru cauza de utilitate publica.