Expunere

Definitie expunere

orice angajament asumat de o banca fata de un singur debitor indiferent daca este efectiv sau potential, evidentiat in bilantul contabil sau in afara bilantului, incluzand credite, efecte de comert scontate, investitii in actiuni si alte valori mobiliare, efecte de comert avalizate, garantii emise, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Expunere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul expunere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la expunere. Definitiile termenilor despre expunere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la expunere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la expunere.