Extension Approach to Pricing

Definitie Extension Approach to Pricing

Abordare de stabilire globala a pretului in care firma aplica acelasi pret in toate tarile pentru produsul sau si in care se asteapta ca toti cumparatorii sa plateasca cheltuelile aditionale de transport si costurile de import. Vezi Adaptation Approach to Pricing (abordarea adaptativa de stabilire a pretului) Geocentric Approach to Pricing (abordarea geocentrica de stabilire a pretului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Extension Approach to Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Extension Approach to Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Extension Approach to Pricing. Definitiile termenilor despre Extension Approach to Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Extension Approach to Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Extension Approach to Pricing.