Extensive Problem Solving

Definitie Extensive Problem Solving

Situatii de cumparare care cer un efort considerabil deoarece cumparatorul nu are nici o experienta anterioara cu furnizorii produsului se mai numeste si luare de decizie extensiva (Extensive Decision Making). Vezi Limited Problem Solving (rezolvare limitata de probleme) Routne Problem Solving (rezolvare de probleme de rutina).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Extensive Problem Solving? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Extensive Problem Solving.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Extensive Problem Solving. Definitiile termenilor despre Extensive Problem Solving cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Extensive Problem Solving, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Extensive Problem Solving.