Poze Extractii

  • Estetic Clas iti pune la dispozitie un curs mecanic echipamente pentru foraj extractii!

    Poza: Estetic Clas iti pune la dispozitie un curs mecanic echipamente pentru foraj extractii!

  • Clinica stomatologica Velvet Dental foloseste tratamentul inovator in parodontoza si in chirurgia reconstructilor osoase dento-maxilare -  Advanced-Platelet Rich Fibrin (PRF)

    Poza: Clinica stomatologica Velvet Dental foloseste tratamentul inovator in parodontoza si in chirurgia reconstructilor osoase dento-maxilare - Advanced-Platelet Rich Fibrin (PRF)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul extractii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la extractii. Pozele pe tema extractii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul extractii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la extractii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la extractii.