Extrinsic Rewards

Definitie Extrinsic Rewards

Recompense pentru indeplinirea unor sarcini care nu se cuvin individului, precum salarii, bonusuri, stimulente, beneficii marginale, promovare in post si asa mai departe. Vezi Intrinsinc Rewards (recompense intrinseci).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Extrinsic Rewards? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Extrinsic Rewards.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Extrinsic Rewards. Definitiile termenilor despre Extrinsic Rewards cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Extrinsic Rewards, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Extrinsic Rewards.