EXW - Ex works - Franco fabrica

Definitie EXW - Ex works - Franco fabrica

Traducere in romaneste: Franco uzina Franco fabrica.Termen INCOTERMS pentru conditiile de livrare. Este conditia de livrare cea mai comoda pentru vanzator care trebuie sa puna marfa ambalata la dispozitia cumparatorului, care este obligat sa o incarce pe cheltuiala si riscul sau. Variante : Ex Warehouse, Ex Mill, Ex Plantation etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru EXW - Ex works - Franco fabrica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul EXW - Ex works - Franco fabrica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la EXW - Ex works - Franco fabrica. Definitiile termenilor despre EXW - Ex works - Franco fabrica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la EXW - Ex works - Franco fabrica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la EXW - Ex works - Franco fabrica.