Eye Pupil Dilation Test

Definitie Eye Pupil Dilation Test

Metoda psihologica de pre-testare a reclamelor in care dilatarea involuntara a pupilei ochiului este folosita ca masura a nivelului de interes aratat de un anumit consumator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Eye Pupil Dilation Test? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Eye Pupil Dilation Test.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Eye Pupil Dilation Test. Definitiile termenilor despre Eye Pupil Dilation Test cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Eye Pupil Dilation Test, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Eye Pupil Dilation Test.