Facilitating Channel Institution

Definitie Facilitating Channel Institution

O agentie sau o organizatie, de exemplu o banca, o companie de transporturi sau o agentie de asigurari, care furnizeza asistenta specializata membrilor unui canal de marketing institutia care asigura asistenta nu ia seama de bunuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Facilitating Channel Institution? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Facilitating Channel Institution.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Facilitating Channel Institution. Definitiile termenilor despre Facilitating Channel Institution cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Facilitating Channel Institution, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Facilitating Channel Institution.