Factor Analysis

Definitie Factor Analysis

Procedura statistica de incercare de a descoperi factorii care stau la baza corelatiilor dintre mai multe variabile. De exemplu, analizele de factori pot fi folosite penrtu a interpreta factorii care stau la baza atitudinilor negative cu privire la achizitionarea si folosirea produselor de toaleta si cosmeticelor penrtu barbati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Factor Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Factor Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Factor Analysis. Definitiile termenilor despre Factor Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Factor Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Factor Analysis.