Factura comerciala

Definitie Factura comerciala

Document prin care proprietatea unei cantitati de marfa trece de la vanzator la cumparator. Factura comericala contine urmatoarele elemente esentiale: - data - numele si adresa vanzatorului - numele si adresa cumparatorului - numarul comenzii sau al contractului - cantitatea si disocierea marfurilor - preturile unitare, preturile globale - cheltuieli autorizate care nu sunt cuprinse in pretul unitar - greutatea marfurilor - numarul coletelor - numerele si marcajele de expediere - conditiile de livrare - conditiile si modalitatile de plata - modalitatile de expediere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Factura comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Factura comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Factura comerciala. Definitiile termenilor despre Factura comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Factura comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Factura comerciala.