Factura de reducere

Definitie Factura de reducere

In practica comerciala se intalnesc situatii cand reducerile de pret sunt acordate ulterior facturarii, deci dupa derularea tranzactiei de vanzare-cumparare. Conform acestei uzante, reducerile comerciale si financiare fac obiectul unor facturi de reducere. Facturile de reducere apar: - destul de rar in cazul remizelor - mai putin rar in cazul sconturilor generate de plata anticipata - destul de frecvent pentru rabaturi - frecvent ca urmare a reclamatiilor clientilor - foarte frecvent pentru risturnuri, datorita naturii acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Factura de reducere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Factura de reducere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Factura de reducere. Definitiile termenilor despre Factura de reducere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Factura de reducere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Factura de reducere.