Factura fiscala

Definitie Factura fiscala

Document cu regim special care atesta transferul proprietatii unui bun catre o persoana juridica. Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 1 ianuarie 2007 regimul facturilor fiscale s-a schimbat, fiind valabile reglementarea stabilita de art.155 Cod FIscal referitoare la facturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Factura fiscala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Factura fiscala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Factura fiscala. Definitiile termenilor despre Factura fiscala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Factura fiscala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Factura fiscala.