Factura preliminara

Definitie Factura preliminara

Ffactura intocmita in anumite momente de catre vanzator in scopul obtinerii unei plati partiale. Se intocmeste pentru livrarile partiale de marfuri sau pentru livrarile cu pret orientativ, daca pretul urmeaza sa fie stabilit pe baza unui calcul final. Se mai intocmeste si atunci cand cantitatea sau calitatea marfii urmeaza sa fie confirmata la descarcare, la locul de destinatie. Dupa factura preliminara se intocmeste factura definitiva, care se contabilizeaza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Factura preliminara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Factura preliminara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Factura preliminara. Definitiile termenilor despre Factura preliminara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Factura preliminara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Factura preliminara.