Poze Facturare

 • De ce avem nevoie de programul de facturare online Geniusfacturare?

  Poza: De ce avem nevoie de programul de facturare online Geniusfacturare?

 • Facturis-Online.ro lanseaza pe telefoanele mobile cea mai ieftina aplicatie de facturare, in cloud, de pe piata din Romania !!!

  Poza: Facturis-Online.ro lanseaza pe telefoanele mobile cea mai ieftina aplicatie de facturare, in cloud, de pe piata din Romania !!!

 • Good Afternoon actualizează platforma EasyBill cu noi procesatori de plăţi şi o nouă interfaţă pentru dispozitivele mobile.

  Poza: Good Afternoon actualizează platforma EasyBill cu noi procesatori de plăţi şi o nouă interfaţă pentru dispozitivele mobile.

 • Conteq.ro, un nou serviciu de facturare online

  Poza: Conteq.ro, un nou serviciu de facturare online

 • AttoSOFT lansează DataLight Facturare

  Poza: AttoSOFT lansează DataLight Facturare

 • BCR isi consolideaza pozitia de furnizor de servicii de facturare electronica in industria tichetelor de masa alaturi de Chèque Déjeuner

  Poza: BCR isi consolideaza pozitia de furnizor de servicii de facturare electronica in industria tichetelor de masa alaturi de Chèque Déjeuner

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul facturare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la facturare. Pozele pe tema facturare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul facturare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la facturare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la facturare.