Fake Interview

Definitie Fake Interview

Interviu in vederea obtinerii unui loc de munca pe care o companie il organizeaza pentru pozitii inexistente, in speranta ca va atrage personal de la firmele concurente obiectivul acestei tactici neetice este de obicei acela de a obtine informatii in ceea ce priveste concurenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fake Interview? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fake Interview.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fake Interview. Definitiile termenilor despre Fake Interview cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fake Interview, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fake Interview.