Fals in inscrisuri sub semnatura privata

Definitie Fals in inscrisuri sub semnatura privata

Conform art. 290 Cod Penal, falsificarea unui inscris sub semnatura privata prin vreunul din modurile aratate in art. 288 (falsul material in inscrisuri oficiale), daca faptuitorul foloseste inscrisul falsificat ori il incredinteaza altei persoane spre folosire, in vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fals in inscrisuri sub semnatura privata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fals in inscrisuri sub semnatura privata. Definitiile termenilor despre Fals in inscrisuri sub semnatura privata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fals in inscrisuri sub semnatura privata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fals in inscrisuri sub semnatura privata.