Fals intelectual

Definitie Fals intelectual

Conform art. 289 Cod Penal, falsificarea unui inscris oficial cu prilejul intocmirii acestuia, de catre un functionar aflat in exercitiul atributiilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau imprejurari necorespunzatoare adevarului ori prin omisiunea cu stiinta de a insera unele date sau imprejurari, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.Tentativa se pedepseste.Vezi si Inscriere in fals.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fals intelectual? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fals intelectual.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fals intelectual. Definitiile termenilor despre Fals intelectual cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fals intelectual, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fals intelectual.