Falsificare a instrumentelor oficiale

Definitie Falsificare a instrumentelor oficiale

Conform art. 286 Cod Penal, falsificarea unui sigiliu, unei stampile sau a unui instrument de marcare de care se folosesc unitatile la care se refera art. 145 (vezi Public) se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Falsificare a instrumentelor oficiale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Falsificare a instrumentelor oficiale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Falsificare a instrumentelor oficiale. Definitiile termenilor despre Falsificare a instrumentelor oficiale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Falsificare a instrumentelor oficiale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Falsificare a instrumentelor oficiale.