falsuri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema falsuri

 • falsuri. Numarator si detector bancnote false Safescan 2250

  falsuri

  Bucuresti - 24 February 2014

  Comunicat de Vlamir Impex S.R.L.

  Vlamir își extinde portofoliul de produse începând cu anul 2014 cu un nou brand – SAFESCAN. Safescan este liderul international pe piața soluțiilor de manipulare a banilor și de pontaj, ajutând companiile să lucreze mai sig ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pontaj , bani , vlamir , bancnote , safescan , detectoare , numaratoare , falsuri

  Vezi toate comunicatele de presa despre falsuri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul falsuri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la falsuri. Informatiile despre falsuri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul falsuri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la falsuri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.