Family Brand

Definitie Family Brand

Nume de marca folosit pentru o linie de produse, cum sunt cosmeticele Revlon sau mancarea conservata Heintz se mai numeste si Blanket Brand. Vezi Corporate Branding (branding de corporatie) Individual Brand (brand individual) Single Brand Name (nume de brand unic).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Family Brand? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Family Brand.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Family Brand. Definitiile termenilor despre Family Brand cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Family Brand, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Family Brand.