Fapt juridic ilicit

Definitie Fapt juridic ilicit

Actiuni omenesti savarsite fara intentia de a da nastere la raporturi juridice de obligatii, care totusi produc asemenea efecte in temeiul sau puterea legii, impotriva vointei autorului lor, si prin care se incalca normele de drept sau bunele moravuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fapt juridic ilicit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fapt juridic ilicit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fapt juridic ilicit. Definitiile termenilor despre Fapt juridic ilicit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fapt juridic ilicit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fapt juridic ilicit.