Fapt juridic licit

Definitie Fapt juridic licit

Actiuni omenesti savarsite fara intentia de a da nastere la raporturi juridice de obligatii, care totusi produc asemenea efecte, in puterea legii, fara ca prin ele sa se incalce normele de drept in vigoare. Sunt fapte juridice licite:- imbogatirea fara justa cauza, - gestiunea de afaceri, si - plata nedatorata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fapt juridic licit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fapt juridic licit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fapt juridic licit. Definitiile termenilor despre Fapt juridic licit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fapt juridic licit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fapt juridic licit.