Fapt natural

Definitie Fapt natural

Acele imprejurari (fapte naturale) care se produc independent de vointa omului si de care norma juridica civila leaga anumite consecinte juridice, constand in nasterea, modificarea sau stingerea unor raporturi juridice civile concrete.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fapt natural? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fapt natural.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fapt natural. Definitiile termenilor despre Fapt natural cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fapt natural, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fapt natural.