Fapta putativa

Definitie Fapta putativa

Fapta savarsita de o persoana care, pe planul constiintei, are reprezentarea ca a comis o infractiune, desi in realitate fapta respectiva nu este prevazuta de legea penala si deci nu constituie infractiune. Este o reprezentare si apreciere gresita a realitatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fapta putativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fapta putativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fapta putativa. Definitiile termenilor despre Fapta putativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fapta putativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fapta putativa.