Faptuitor

Definitie Faptuitor

Persoana care a savarsit nemijlocit o fapta prevazuta de legea penala sub forma tentativei sau a infractiunii consumate si impotriva caruia nu a inceput urmarirea penala, moment din care acesta devine invinuit. De asemenea, el poate contribui la savarsirea infractiunii in calitate de coautor, instigator sau complice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Faptuitor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Faptuitor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Faptuitor. Definitiile termenilor despre Faptuitor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Faptuitor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Faptuitor.