Poze Fara egal

 • Urbatlon - o cursa fara egal

  Poza: Urbatlon - o cursa fara egal

 • Checks and Balances

  Poza: Partidul Noua Republică se reformează: va fi condus de trei puteri egale și legitime, alese la Congres

 • Constituţia României reglementează principiul egalităţii in drepturi şi se precizează că ”La muncă egală,femeile au salariu egal cu barbatii

  Poza: Constituţia României reglementează principiul egalităţii in drepturi şi se precizează că ”La muncă egală,femeile au salariu egal cu barbatii

 • URBATLON 2014, o cursa distractiva cu obstacole

  Poza: URBATLON - o cursa fara egal! Peste 1.500 de persoane s-au inscris la URBATLON 2014

 • URBATLON, conferinta de presa, 10 iunie 2014

  Poza: URBATLON - o cursa fara egal! Accepta provocarea, 21 iunie 2014, Arena Nationala

 • Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” organizează workshop-ul “Egalitate de şanse”

  Poza: Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” organizează workshop-ul “Egalitate de şanse”

 • Gala

  Poza: Gala "Femeia anului in afaceri" parte a proiectului "Respect si sanse egale pentru femei"

 • Egalitate de sanse...

  Poza: Egalitate de sanse...

 • Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

  Poza: Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fara egal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fara egal. Pozele pe tema fara egal cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fara egal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fara egal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fara egal.