FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului

Definitie FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului

Traducere in romaneste: franco de-a lungul vasului (...port de incarcare convenit). Traducere in franceza: franco le long du navire. Termen INCOTERMS. Indeplinirea de catre vanzator a obligatiei de livrare se considera realizata in momentul in care marfa a fost pusa de-a lungul vasului, pe chei sau pe slepuri, barje sau pe bac in portul de incarcare convenit. Din acel moment toate cheltuielile si riscurile de pierdere sau de deteriorare a marfii sunt suportate de catre cumparator. Acest termen este compatibil, ca si FOB, numai cu vanzarea presupunand fie transportul maritim de marfa, fie transportul fluvial (intern sau international).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului. Definitiile termenilor despre FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la FAS - Free alongside ship - franco de-a lungul vasului.