FAST Marketing

Definitie FAST Marketing

Tehnica concentrarii sampling-ului (Focused Advertising Sampling Technique): abordare care isi concentreaza promotiile intr-un spatiu redus pe o perioada mica de timp pentru a satura piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru FAST Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul FAST Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la FAST Marketing. Definitiile termenilor despre FAST Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la FAST Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la FAST Marketing.