Fastius Curier a implementat sistemul track&trace pe noul website

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Compania de curierat Fastius Curier, dedicata segmentului premium business, cu o prezenta puternica pe piata din Bucuresti, a anuntat lansarea noului sau site - fastius.ro - ce include optiunea de track&trace. Prin intermediul acesteia, clientii Fastius Curier pot urmari in timp real statusul expedierilor prin simpla inserare a codului AWB (AirWay Bill) pe fastius.ro.

Compania de curierat Fastius Curier, dedicata segmentului premium business, cu o prezenta puternica pe piata din Bucuresti, a anuntat lansarea noului sau site - www.fastius.ro - ce include optiunea de track&trace. Prin intermediul acesteia, clientii Fastius Curier pot urmari in timp real statusul expedierilor prin simpla inserare a codului AWB (AirWay Bill) pe www.fastius.ro.

Mai mult, cei care supervizeaza corespondenta unei companii pot obtine detalii despre trimiteri multiple, accesand optiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator si o parola furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clientilor transparenta totala, Fastius Curier garanteaza siguranta fiecarui plic sau colet.

"Recenta implementare a sistemului de track&trace este inca o dovada a profesionalismului Fastius Curier si a importantei acordate livrarii in siguranta a fiecarei trimiteri", a subliniat Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier. "Cosmote, Xerox, Sensiblu - acestea sunt doar citeva dintre companiile care conteaza pe Fastius Curier. Atit clientilor actuali, cit si celor care ni se vor alatura, le garantez ca se vor bucura la fiecare trimitere de servicii in stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente", a mai precizat Ciprian Pulpa.

De noua ani, Fastius Curier, unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, se dedica exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti. Punctul forte al companiei este timpul de livrare foarte scurt. De exemplu, un pachet trimis prin Serviciul Prioritar ajunge garantat la destinatie in cel mult doua ore sau mai repede. Aceasta promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent in Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat, dupa cum explica reprezentantii companiei.

"Construirea si consolidarea de parteneriate pe termen lung cu mediul de afaceri din Bucuresti sunt directii fundamentale in strategia de dezvoltare a Fastius Curier. Compania castiga increderea si fidelitatea clientilor sai atat prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitarilor fiecarei companii, cat si prin preturi foarte competitive. De altfel, Fastius Curier se mandreste cu faptul ca, de la infiintare, niciun client nu a renuntat la serviciile sale", a mai spus Ciprian Pulpa.

In viitorul apropiat, Fastius Curier va lansa si aplicatia SoftCurier, care va aduce noi avantaje clientilor companiei: generare si printare AWB online de catre client (AWB cu un cod de bare care sta la baza interogarii statusului online in orice moment); generare rapoarte avansate pe diverse criterii, import baza de date cu destinatari, pentru clienti care au proiecte speciale mai mari.

Fastius Curier are un portofoliu amplu de clienti-companii, oferind servicii profesionale pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, punand la dispozitia clientilor sai o echipa de curieri experimentati precum si o echipa de Relatii cu clientii care poate oferi oricand informatii despre stadiul livrarii solicitate.

Despre FASTIUS CURIER

Fastius Curier este una dintre cele mai importante companii de curierat din Bucuresti si unul dintre brandurile cunoscute din piata de curierat in general. Spre deosebire de alte companii de curierat, Fastius Curier se dedica unei nise clare - companiile din Bucuresti. Avand ca target zona business, cuvintele-cheie in afacere sunt profesionalism, standard de calitate, atentie maxima in alegerea curierilor si a operatorilor, personalizare in functie de nevoile exacte ale clientului, pret corect raportat la piata si servicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fastius-curier/fastius-curier-a-implementat-sistemul-track-trace-pe-noul-website