Favorability Scale

Definitie Favorability Scale

Dispozitiv de ierarhizare cu scopul masurarii sentimentelor si atitudinilor audientei tinta cu privire la o companie si la produsele acesteia. Raspunsurile sunt de obicei inregistrate pe o scara de la 1 la 5: 1. Foarte nefavorabil 2. Destul de nefavorabil 3. Indiferent 4. Destul de favorabil 5.Foarte favorabil. Se mai numeste analiza de imagine. Vezi Familiarity Scale (scala de familiaritate.)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Favorability Scale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Favorability Scale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Favorability Scale. Definitiile termenilor despre Favorability Scale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Favorability Scale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Favorability Scale.