fdcl    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fdcl

 • fdcl. Cupa Olimpia – Memorial Traian Nadasean

  fdcl

  Snagov, Ilfov - 23 September 2013

  Comunicat de Fundatia pentru DemocratieCultura si Libertate

  Pe 28.septembrie incepand cu ora 10:00 Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti va asteapta la Snagov baza Nicolae Navasart (Baza Veche) pentru a urmari impreuna editia a IIIa a Cupei Olimpia – Memorial Traian Nadasean. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: kaiac-canoe , memorial traian nadasean , fdcl , cs olimpia

  Vezi toate comunicatele de presa despre fdcl

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fdcl.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fdcl. Informatiile despre fdcl cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fdcl, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fdcl, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.