Poze FEDR

  • POS CCE - proiect cofinanţat prin FEDR: „Implementarea unei platforme de e-learning în cadrul Universității din Pitești”

    Poza: POS CCE - proiect cofinanţat prin FEDR: „Implementarea unei platforme de e-learning în cadrul Universității din Pitești”

  • Începerea proiectului

    Poza: Începerea proiectului "Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fedr.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fedr. Pozele pe tema fedr cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fedr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fedr, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fedr.