festiva    

Comunicate de presa si evenimente pe tema festiva

 • festiva. Parada festiva a Politiei Comunitare Ploiesti

  festiva

  Ploiesti, Prahova - 28 July 2005

  Comunicat de Primaria Municipiului Ploiesti

  Primăria municipiului Ploieşti invită cetăţenii să participe la parada Poliţiei Comunitare, eveniment care se va desfăşura duminică, 31 iulie 2005, începând cu ora 10.00, pe Bulevardul Independenţei, în zona rondului I. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre festiva

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul festiva.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la festiva. Informatiile despre festiva cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul festiva, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la festiva, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.