Poze Fiare de calcat

  • MĂRCILE POŞTALE PREZINTĂ COLECŢII DE FIARE DE CĂLCAT

    Poza: MĂRCILE POŞTALE PREZINTĂ COLECŢII DE FIARE DE CĂLCAT

  • Blocul special al emisiunii, care se regăseşte doar îăn albumul filatelic special al emisiunii, în tiraj limitat de 500 exemplare

    Poza: Fiare de călcat II - Colecţii româneşti

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fiare de calcat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fiare de calcat. Pozele pe tema fiare de calcat cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fiare de calcat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fiare de calcat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fiare de calcat.