Storel - Marketplace platforma ta de shopping si promovare online

Cluj - Napoca - 14 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Storel Marketplace

Storel Marketplace - platforma ta globala

Un marketplace online inseamna un site e-commerce de unde cumparatorul are sansa de a achizitiona produse de la companii diferite. Prin intermediul Storel Marketplace, comerciantii si furnizorii au accesibilitate maxima in ceea ce priveste categoria de clienti potrivita afacerii lor.

Filtreaza si fidelizeaza clientii si adu ofertele aproape de cererea lor, indiferent de tipul afacerii tale. Platforma online Storel Marketplace se defineste prin transparenta, profesionalism, publicitate online la standarde internationale si promovare.

Cand vine vorba de cumparaturi online, cu totii ne dorim sa gasim un magazin de incredere care sa ne puna la dispozitie toate produsele de care avem nevoie, fara a fi nevoiti sa platim de mai multe ori curierul si sa primim produsele comandate in zile diferite. Platforma Storel ne ofera aceasta posibilitate.

Cum a luat nastere Storel

Avand in vedere ca in zilele noastre cumparaturile online sunt o necesitate, din ce in ce mai multe persoane apeland la aceasta modalitate de shopping, Storel a luat nastere pentru a satisface nevoia clientului de a-si achizitiona produsele de care are nevoie dintr-un singur loc.

Cu ce ne diferentiem de alte magazine online

Acesta nu este doar un magazin online clasic. Platforma Storel se diferenteaza de alte magazine online prin faptul ca ofera beneficii multiple cu cheltuieli reduse, mai exact pe Storel ai posibilitatea sa cumperi tot ce iti doresti fara sa platesti o avere.

Aici gasesti de la produse pentru casa si bricolaj, pana la produse cosmetice, ustensile de gradina si electrocasnice.

Chiar daca produsele pe care le cumperi sunt variate si provin de la furnizori diferiti, la sosirea coletului, platesti o singura comanda.

Promotii saptamanale si diversitate - doar pe Storel

Storel iti pune la dispozitie produse dintre cele mai variate care te ajuta sa iti ingrijesti casa si gradina, sa elimini surplusul de kilograme cu ajutorul produselor de fitness, sa iti cumperi cele mai practice electrocasnice, si sa ai grija de corpul si tenul tau cu ajutorul produselor cosmetice de calitate superioara.

In plus, platforma Storel Marketplace iti ofera saptamanal oferte si reduceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fiber-it/storel-marketplace-platforma-ta-de-shopping-si-promovare-online